ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
banner imagebanner image

Είμαστε η τρίτη γενιά της οικογένειας που ασχολείται με την παρασκευή παραδοσιακών γαλακτοκομικών ( γιαούρτι, αριάνι, ρυζόγαλο , παγωτό). Γκογκος Μάρκος και η Γκόγκου Γώνη είμαστε τα δυο αδέλφια και ομόρρυθμα μέλη της εταιρείας η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί με αυτήν την επωνυμία το 2002 στην ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας .

Από το 1964 μέχρι το 2002 την δουλεία την καθοδηγούσε ο πατέρας μας Γκογκος Νίκος . Οδήγησε την δουλεία στην χονδρική σε όλα τα καταστήματα του νομού και του Νοσοκομείου Καβάλας και παράγει πρώτος στο νόμο το 1973 το άπαχο αγελαδινό γιαούρτι 0%. Το 1931 είναι η πρώτη εγγραφή στο Επιμελητήριο Καβάλας από τον παππού μας Γκόγκο Μάρκο , ο οποίος είχε γεννηθεί στην Κλεισούρα Καστοριάς , λογω του πολέμου μεταναστεύει στην Κων/πολη στον αδερφό του πατέρα του, όπου και δίπλα του μαθαίνει την παραγωγή γιαούρτης , αριάνι , ρυζόγαλου . Το 1931 λοιπόν εγκαθίσταται στην Καβάλα.

Το πρώτο του μαγαζί ήταν στην περιοχή του Αγ. Παύλου και ξεκινά να παράγει και να πουλά γιαούρτια. Από τότε πολλοί Καβαλιώτες μεγάλωσαν με αυτά τα προϊόντα τα οποία συνεχίζουμε και παράγουμε μέχρι σήμερα . Παντρέψαμε την παράδοση με την σύγχρονη τεχνολογία για την παρασκευή αγνών προϊόντων γευστικών και ασφαλών για εμας και τα παιδία μας.

Τα προϊόντα μας είναι:
Αγελαδινό γιαούρτι με υμένα
Πρόβειο γιαούρτι με υμένα
Άπαχο 0% με υμένα
Άπαχο 2% με υμένα
Στραγγιστό γιαούρτι παραδοσιακό
Αριάνι
Ρυζόγαλο
Κρεμα - Εκμεκ Πολιτικο - Παγωτό σε 25 γεύσεις
Κρέμα

Όλα από φρέσκο γάλα. Εφαρμόζουμε σύστημα HACCP για όλα τα προϊόντα μας. Αρ.εγκρίσεις Ε.Ε. 21.2280.